המארזים היו מעולים!!!! עם סחורה טרייה, וקיבלנו מלא פידבק חיובי תודה רבה על השירות ,והאיכות
נעמת
אנו רוצים להודות לכם על המארזים הנפלאים שסיפקתם לנו. חשיבה מחוץ לקופסא, מארזים יצירתיים ותכולה מגוונת. חייב לציין לשבח את צוות הבנות- שליוו אותנו לאורך כל הדרך, היו קשובים לצרכינו ונתנו מענה מהיר ומקצועי.
נתיבי ישראל
ברצוני להודות לכם מקרב לב על השירות יוצא הדופן, הזמינות, מאור הפנים והמקצועיות בארגון- בכל ההיבטים- הינם ראויים לשבח, ועושים את כל ההבדל.
BDO
שירות מעולה, אכפתי וקשוב. צוות של אלופות! המון תודה
חוצה ישראל
רצינו להודות למור ולבונה על עשרות המשאיות שמגיעות אלינו מלאות בכל טוב ועל עבודה סביב השעון. עובדה שאינה מובנת מאליה! תודה חג שמח
עיריית ירושלים
תודה על איכות גבוהה של מוצרים, שירות מעל המצופה תוך מתן מענה לכל שאלה ובקשה, בעיקר ע"י שרית האלופה! תודה רבה, בהחלט נפגש בהמשך
בית חולים סורוקה
תכולת המארז הייתה טרייה וטעימה מאוד והמארז היה מעוצב בלוגו בחברה בעיצוב מדהים ביופיו. אין ספק שזה עשה הרגשה טובה לכל עובדינו במיוחד בימים אלו. גם העובדים וגם המנהלים היו מרוצים מאוד.
דן תחבורה ציבורית
נהנתי לעבוד מול נציגת השירות ולקבל מארז איכותי.
מוטורולה
כל שנה מזמינה מכם. לא מתאכזבת אף פעם. שירות מצוין ממליצה לכולם
חברת "מור ולבונה" היא מהחברות המובילות במשק לשיווק ואספקה של חבילות שי לחברות וארגונים, וכן מתמחה בייבוא, קלייה ואספקה של אגוזים, שקדים ופירות יבשים למגזר העסקי. ט"ו בשבט הוא חג בו ניתנת לנו הזדמנות לומר תודה לטבע, להוקיר את עולם הצומח: םרחים, עצים והפירות המופלאים אותם אנו מקבלים מהם. טו בשבט נותן לנו רגע קו להתחבר אל אדמה אשר מעניקה לנו את פירותיה ולהודות לה בלב שלם. מאחלים לכולנו טו בשבט שמח ♡
טו בשבט מגיע וחוץ מזה שזה חג לאילנות, זהו גם החג של הפירות היבשים וכל הפיצוחים האהובים עלינו כל כך. זה אמנם לא ראש השנה וגם לא פסח, אבל גם בטו בשבט יש לכם את ההזדמנות לפנק ולהפתיע את העובדים עם מארזים לטו בשבט, בהם תוכלו למצוא ממיטב תוצרת הארץ ומחו”ל, שזיפים מיובשים, צימוקים לבנים וכהים, משמשים מיובשים, תמרים מג’הול עסיסיים ושלל שקדים, אגוזים ופירות יבשים מיוחדים אחרים כמיטב המסורת.
מארזי פירות יבשים לטו בשבט – מור ולבונה
בקטלוג הוועדים של מור ולבונה תוכלו למצוא מבחר גדול של מתנות לטו בשבט, כולן על טהרת הפירות היבשים והפיצוחים. במור ולבונה אנו מקפידים מאוד על נושא הטריות והטעם ובכל מארז שתזמינו אצלנו ותפתחו בבית או במשרד, מובטחת לכם חוויה מושלמת של קראנצ’יות ועסיסיות בכל פריט ופריט.
מארז הפירות היבשים לטו בשבט של מור ולבונה מגיע במבחר גדול של תצורות ומתאים לוועדי עובדים, ארגונים, מוסדות חינוך, משרדים וכמובן אנשים פרטיים. בין המארזים תוכלו למצוא מארזים צבעוניים ועשירים בשבעת המינים ועוד שלל פירות יבשים באיכות גבוהה, מארזי פירות, פיצוחים וקונפיטורות ושלל מארזי תמרים, תאנים וצימוקים, להם תוכלו גם לצרף גלויות ממותגות עם נוסח חגיגי לכבוד חג האילנות האהוב.
מארז שי מקורי לעובדים שלכם -כי טו בשבט מגיע
לטו בשבט הזה אתם לא נותנים לעבור מבלי שפינקתם את העובדים שלכם במתנה סופר סמלית, סופר טעימה וסופר מיוחדת עם שלל מארזים לטו בשבט במור ולבונה. כבר עכשיו תוכלו להיכנס לקטלוג שלנו פה באתר, לבחור את המארזים שבנינו עבורכם מראש או לבנות את המארז המיוחד שלכם ופשוט להזמין כל שתרצו במשלוח עד המשרד או בית העובד. ואם יש לכם שאלות נוספות, צרו עמנו קשר עוד היום בטלפון 08-6161301 ונשמח לסייע.
תוכן עניינים
מארז יקינטון
מחיר: 29 ש"ח
סה"כ משקל נטו: 600 גרם
המוצרים בהשגחת בד"צ בית יוסף | המחירים לפני תוספת מע"מ